Ingrediensliste

 

Agrimony
Agrimony er en dyb grøn plante med slanke pigge af gule blomster, som blomstrer om sommeren. Den bliver brugt til at hjælpe med at afbalancere sensitiv hud og beroliger sart hud.

 

Alcohol
Udvundet fra sukkerrør, alkohol er en fremragende opløsning for urteekstrakter

 

Allantoin
Indeholder blødgørende og fugtgivende ejendele. Allantoin findes i hvede og rødderne fra comfrey

 

Aloe vera
Aloe stammer fra lilje-familien med hudforbedrende kvalitet i saften fra dens blade. Den stammer oprindeligt fra Afrika og dyrkes i varme og tropiske klimaer rundt om i verden. Bladsaften er rig på gavnlige polysakkarider og aminosyrer og har været brugt til at berolige huden i over 2500 år. Kan bruges til at afbalancere tørhed og berolige sart hud.

 

Arnica
Arnicaplanten har en klar gul blomst, der minder om tusindfryd som har været brugt som homøopatisk medicin i hundredvis af år. Den bruges typisk til at berolige sensitive områder, da den hjælper til at afbalancere sensitiv hud og køler sart hud.

 

Ascorbic acid
En potent antioxidant, som bekæmper frie radikaler der forårsager ældning af huden. Ascorbinsyren fra c-vitamin spiller en vigtig rolle i hudens regenererende processer.

 

Asborbyl palmitate
En olie-opløselig form af c-vitamin som hurtigt bliver absorberet af huden. Det er en antioxidant, som bekæmper frie radikaler, som forårsager ældning af huden. Den spiller endvidere en vigtig rolle i hudens regenererende processer.

 

Backhousia citriodora
En aromatisk urt med en stærk forfriskende lemon aroma. Dette ekstrakt er kendt for dets astringerende egenskaber som hjælper til at afbalancere fedtet hud.

 

Behentrimonium methosulfate
En voks udvundet fra vegetabilske kilder som er fortræffelig til at udfiltre og gøre håret blødt. Forbedrer vådt og tørt hår og giver det en silkeagtig følelse.

 

Benzophenone-3
Brugt i sollotions- og cremer. Denne ingrediens hjælper til at beskytte huden ved at absorbere skadelig uvb-stråling, som forårsager for tidlig ældning og rynker – den indeholder også uva beskyttelse.

 

Birch
Birch er en aromatisk og astringerende urt, rig på flavonoider, kendt for dens beroligende og antioxiderende egenskaber. De duftende blade fra dette træ laver kun deres gode og understøttende effekt hvis træet er fuldt modent.

 

Black elder
Hyldeblomster består af smalle runde og dyb-lilla bær. Elder ekstrakt har antioxiderende egenskaber og hjælper med at lysne, forfriske og blødgøre huden.

 

Black valnut
Den nordamerikanske sorte valnød er en astringerende og tonende urt, som bruges til at klargøre og berolige huden.

 

Burdock 
I middelalderen var burdock værdsat for at behandle sygdomme og er i dag en populær folkemedicin. Burdock har beroligende egenskaber og blev traditionelt brugt til at afbalancere sensitivitet på huden og i hovedbunden.

 

Butyrospermum parkii oil 
En naturlig voksagtig plante, som hjælper med at fugte, blødgøre og glatte huden og gør den spændstig.

 

Calendula
Kendt for dens klare gule og orange blomster. Morgenfrue har udtalte beroligende kvaliteter og bliver brugt til at afbalancere sensitivitet på huden og hele kroppen.

 

Caprylic/capric triglyceride
En naturlig blødgører, som normalt bliver hentet fra kokosolie. Men det kan også blive udvundet fra palmekerneolie og andre naturlig vegetabilske olier. Dens lette konsistens giver fortræffelig evne ved påsmøring på huden.

 

Carthamus tinctorius seed oil
Udvundet fra farvetidselolie. Dens blødgørende kvaliteter hjælper med at fugte, beskytte og nære huden og læberne.

 

Cera alba (beeswax)
En naturlig voks brugt som emulgator. Den udvindes fra bikage fra honningbier.

 

Ceteareth-12
Et fedtholdigt stof, som fungerer som en emulgator og fortykningsmiddel.

 

Ceteareth-20
Et fedtholdigt stof, som fungerer som en emulgator og fortykningsmiddel.

 

Cereareth-6
Et fedtholdigt stof, som fungerer som en emulgator og fortykningsmiddel.

 

Cetearyl alcohol
Et fedtholdigt stof, som fungerer som en emulgator. Giver cremer og lotions den bløde konsistens og gør at cremen let smøres på huden.

 

Cetearyl alcohol sodium Cetearyl sulfate
Et fedtholdigt stof, som fungerer som en emulgator. Giver cremer og lotions den bløde konsistens og gør at cremen let smøres på huden.

 

Cetyl palmitate
Et fedtholdigt stof som virker som en blødgører. Udglattende og fugtgivende.

 

Chamomile
Kamille er en meget populær urt og er kendt for dens beroligende egenskaber. Den afbalancerer tørhed og hjælper med at genopbygge hudens friskhed og udstråling.

 

Chickweed
Anvendes til at afbalancere følsom hud og hjælper med at genoprette fugt til tør hud.

 

Citrus grandis (grapefruit) seed extract
Stammer fra grapefrugtkerner. Det er en naturlig antioxidant som hjælper til at beskytte huden mod de frie radikaler, som forårsager tidlig ældning.

 

Cocamidopropyl betaine
En mild rensende og skummende ingrediens, som stammer fra kokosnød.

 

Cocoglycerides
Et fedtholdigt stof, som fungerer som en emulgator og fortykningsmiddel. Giver også cremer og lotions en cremet konsistens.

 

Colloidal sulfur
Et mineral kendt for dens evne til at berolige huden og hjælper med at afbalancere fedtet hud.

 

Corallina officinalis extract
Et yderst effektivt ekstrakt fra tang, som forsyner huden med vitale mineraler, som hjælper til at afbalancere tør hud.

 

Daisy
Marguerit har astringerende og beroligende egenskaber og bliver brugt til at opfriske huden, mens den hjælper med at afbalancere fedtet hud.

 

Daucus carota sativa root extract
Dette ekstrakt, som er rig på a vitamin, gør huden glat, blød og har styrkende egenskaber.

 

Dead sea mud/moor mud
Et naturlig dybdevirkende rensemiddel fra tørvemose i Østrig og som indeholder mange organiske og biologisk aktive substanser. Den har beroligende og opstrammende egenskaber og hjælper med at afbalancere tør hud.

 

Decyl polyglucoside
Et ekstrem mildt, skummende rensemiddel, som stammer fra fedtsyrer (fra kokosolie) og glukose (naturlig sukker)

 

Dehydroacetic acid
Bliver brugt som et antimikrobielt stof, som beskytter produktets integritet over tid.

 

Dicaprylyl ether
En let blødgører, som efterlader huden silkeblød efter påsmøring.

 

Dimethicone
Har fortræffelige udglattende egenskaber som giver huden et silkeblødt udtryk uden at være fedtet. Effektiv ved lave koncentrater.

 

Disodium cocoyl glutamate
Et ekstremt mildt skummende rensemiddel udvundet fra naturlige fedtsyrer (fra kokosolie)

 

Echinacea
Den bliver brugt i traditionel amerikansk indiansk medicin til at hjælpe mod vinter forkølelse. Det er en bitter, astringerende urt som hjælper med at afbalancere fedtet hud.

 

Ethylhexylglycerin
En blødgører, som hjælper med at bevare fugten i huden og hjælper med at holde huden blød og smidig.

 

Ethylhexyl methoxycinnamate
Et stof brugt i solcreme, som absorberer ultraviolet lys (uvb) og synlige solstråler som er årsag til for tidlig ældning og rynker.

 

Ethylhexyl salicylate
Et stof brugt i solcreme, som absorberer ultraviolet lys (uvb) og synlige solstråler som er årsag til for tidlig ældning og rynker.

 

Evening primrose 
Rødderne fra natlysplanten bliver i visse lande spist i foråret og franskmændene bruger det ofte i deres salater. Den er rig på omega 6 fedtsyrer og hjælper med at afbalancere tør hud.

 

Eyebright 
Ekstrakten fra øjentrøst har en særdeles astringerende karakter, som hjælper med at opfriske og opstramme huden omkring øjnene.

 

Ginkgo biloba leaf extract
Ginkgo er et af verdens ældste levende træsorter. Geologiske studier viser at den har eksisteret i 150-200 millioner år. Ginkgo har kraftfulde antioxiderende egenskaber og hjælper med at reducere de synlige tegn på ældning ved at beskytte og opstramme huden.

 

Glycerin
En naturlig fugtgiver, som stammer fra palmekerneolie er fortræffelig til at udglatte og fugte huden. Hjælper med at forebygge fugttab og udtørring af huden.

 

Glyceryl stearate
En vegetabilsk blødgører brugt vidt og bredt i kosmetiske produkter til at forstærke fylden og konsistensen i produktet.

 

Glyceryl stearate citrate
En naturlig blødgører udvundet fra vegetabilske kilder.

 

Glycine soja (soybean) protein     
Soya er rig på essentielle aminosyrer og sojabønne-ekstrakt er brugt vidt og bredt i kosmetiske produkter for dets nærende, genopbyggende og blødgørende egenskaber.

 

Gota kola     
Gota kola bliver anset for at være en af de mest spirituelle og foryngende urter i ayurveda og bliver brugt til at opstramme, fugte og opfriske huden. Den hjælper med at opretholde smidighed og balance over tid.

 

Grape seed      Vindruekerner er rig på naturlige planteantioxidanter som er gavnlige for huden ved at hjælpe med at reducere de synlige tegn på ældning. Den hjælper med at opretholde en glat, balanceret og oplivende teint ved at beskytte huden fra de frie radikaler.

 

Green tea     
Grøn te er rig på naturlige planteantioxidanter som er gavnlige for huden ved at hjælpe med at reducere de synlige tegn på ældning. Den hjælper med at opretholde en glat, balanceret og oplivende teint ved at beskytte huden fra de frie radikaler.

 

Groomwell extract     
En kinesisk urt med udtalte beroligende og kølende egenskaber som hjælper med at afbalancere sensitiv hud.

 

Guar hydroxypropyl-trimonium
chloride      Denne ingrediens har fortræffelige fortykkende og blødgørende egenskaber i body washes. Hjælper med at få styr på krøllet og kruset hår i shampoos.

 

Honey     
En naturlig nærende fugtgiver. Fortræffelig til at udglatte og afbalancere tør hud.

 

Horse chestnut     
Kernerne indeholder en naturlig komponent, som hedder aescin og et mix af andre naturlige blandinger kaldet saponins, som har beroligende og opstrammende egenskaber. Hjælper med at afbalancere følsom hud og berolige sart hud.     

 

Horsetail     
Er rig på forskellige mineraler og gror vildt i Nordeuropa. Det er en plante uden blomster, som indeholder silika i stænglerne. Den er blevet brugt til at fugte, styrke og opretholde balance i huden.

 

Hydrolyzed soy protein     
Et naturligt protein udvundet fra sojabønner, som uden videre bliver absorberet og hjælper til at blødgøre og revitalisere huden og hårets fremtoning.

 

Hydrolyzed wheat protein     
Et naturligt protein med et højt indhold af aminosyrer fra hvede, som uden videre bliver absorberet og hjælper til at blødgøre og revitalisere huden og hårets fremtoning.

 

Iron oxide     
En meget brugt naturlig farvepigment brugt i kosmetik.

 

Jojoba esters     
Denne blødgører, som er udvundet fra jojobaolie giver huden en luksuriøs og ikke-fedtet følelse.

 

Juglans regia (walnut) shell powder
Dette stof fungerer som en eksfolieringscreme, som hjælper til at fjerne døde hudceller Det er fremstillet af fine knuste skaller fra valnød.

 

Juniper berry     
Enebær er en aromatisk bittersød urt, som er kendt for dens kraftfulde rensende og tonende effekter på huden. Denne essentielle olie er fugtighedsgivende og revitaliserende for huden.

 

Kaolin (green clay)     
Kaolin er naturligt forekommende ler, som hjælper med at afbalancere fedtet hud og absorbere urenheder. Den indeholder gavnlige mineraler, som efterlader huden fugtet og forfrisket.

 

Lactic acid     
En naturlig syre udvundet fra fermenteringen af vegetabilsk stivelse. Den bliver som regel brugt til at udglatte huden.

 

Lauroyl lysine     
Et pulver baseret på aminosyrer, som giver huden en silkeagtig og blød følelse.

 

Lavender     
En velkendt fugtighedsgivende og beroligende essentiel olie, som ofte bliver brugt i aromaterapi og kosmetik. Den bliver brugt til at afbalancere tør hud og efterlader den fugtet og forfrisket.

 

Lechitin     
En naturlig blødgører udvundet fra sojabønner, som har naturlige vandbindende egenskaber, som hjælper til at afbalancere tør hud og efterlader den blød og silkeagtig.

 

Lemon balm     
Et blad af en flerårig urt i myntefamilien, som har en forfriskende og fugtgivende effekt på hud og hår. Den bliver brugt til at afbalancere fedtet hud og genoprette hudens blødhed.

 

Licorice     
Når vi tænker på lakrids er det ofte smagen af anis vi genkender, men lakrids i sig selv smager meget sødt. Traditionelt er rødderne blevet anvendt for deres fortræffelige beroligende og fugtgivende egenskaber, som hjælper med at afbalancere tørhed. Den er også kendt for at lysne huden og dets blødgørende egenskaber.

 

Macadamia ternifolia seed oil     
Denne olie, som er udvundet af macademianødder, har samme sammensætning som hudens talg og hjælper med at afbalancere tørhed, mens den beskytter mod tab af fugt dagen igennem.

 

Magnesium ascorbyl phosphate     
En vandopløselig form a c-vitamin; en antioxidant som bekæmper frie radikaler, der forårsager ældning af huden og spiller en vigtig rolle i hudens naturlige styrkende processer.

 

Magnesium sulfate     
Også kendt som epsom salte. Den bruges som stabilisator i kosmetiske produkter.

 

Marshmallow     
Roden fra lægestokrose har en tyk sirupsagtig konsistens og denne fugtgivende kvalitet giver lægestokrose dens intensive fugtgivende og blødgørende egenskaber som afbalancerer tørhed i huden.

 

Methyl cellulose     
En plantebaseret stabilisator.

 

Nettle     
Nettle er rig på vitaminer og mineraler og er et astringerende middel – en styrkende urt, som bliver brugt til at afbalancere fedtet hud og hår og efterlader det rent og forfrisket. Det er også en vigtig komponent i biodynamisk dyrkning for at vitalisere planterne.

 

Octyldocecanol     
En let olie (udvundet fra kokosolie), som bliver brugt for dens blødgørende egenskaber.

 

Oenothera biennis oil     
Denne beroligende olie, som er rig på antioxidanter, er gavnlig til at afbalancere tørhed på huden samtidig med at den fremmer en strålende teint.

 

Oleyl alcohol     
En let olie udvundet fra vegetabilske kilder, som bliver brugt på grund af dens blødgørende egenskaber.

 

Orris     
Denne tørrede rod fra iris planten bliver brugt til at afbalancere fedtet hud og fremme en mere strålende teint.

 

Oryza sativa starch     
Risstivelse er en naturlig erstatning for talg og den bruges i kosmetik for dens evne til at absorbere overskydende olie og giver huden et naturligt mat look.

 

Oxybenzone     
Denne ingrediens beskytter huden ved at absorbere skadelig uv-stråling, som forårsager ældning af huden og rynker.

 

Panax ginseng root extract     
Ginseng har hud genoprettende egenskaber og hjælper med at reducere de synlige tegn på ældning. Den forbedrer hudens fasthed og fugt niveau.

 

Panthenol     
B5 vitamin brugt i hårbalsam og fremmer en sund teint i hudplejen.

 

Peg/ppg 18/18 dimethicone     
Denne ingrediens har fortræffelige udglattende og blødgørende egenskaber.

 

Peg-150 penta-erythrityl stearate     
Et mildt fortykningsmiddel, som har evnen til effektivt at gøre shampoos, body washes og flydende sæber tykkere ved meget lave koncentrationer.

 

Peg-18 glyceryl oleate/cocoate     
Denne ingrediens virker som en emulgator og er udvundet fra vegetabilske kilder (kokosolie).

 

Peg-20 stearate     
Denne ingrediens fungerer som en emulgator og er udvundet fra vegetabilske kilder.

 

Peg-60 almond glycerides     
Denne ingrediens fungerer som en blid og mild blødgører og emulgator i kosmetiske produkter og den er udvundet fra vegetabilske kilder.

 

Peg-7 glyceryl cocoate     
Denne ingrediens kan fungere som en opløser til essentielle olier. Udvundet fra vegetabilske kilder og fungerer også som en blødgører.

 

Peppermint     
Peppermint har en forfriskende aroma på grund af den flygtige olie i dens blade, som giver en beroligende og kølende effekt på huden.

 

Persea grattisima (avocado)oil     
Denne rige olie indeholder gavnlige fedtsyrer som nærer huden og beskytter den mod fugttab og dehydrering. Den afbalancerer tørhed og sart hud.

 

Persea grattisima (avocado) oil unsaponifiables     
Denne ingrediens har gode fugtgivende egenskaber og fremmer hudens blødhed og er udvundet fra lipider fra avokado.

 

Pg-hydroxyethyl-cellulose ocodimonium chloride
Brugt i hårbalsam. Udvundet fra cellulose og fedtsyrer fra kokosnød. Denne ingrediens hjælper med at reducere elektrisk hår og har fortræffelige anti-statiske egenskaber.

 

Phenethyl alcohol     
En naturlig blanding som findes i appelsiner og hindbær såvel som i mange essentielle olier (specielt i rosenolien). Denne ingrediens har antimikrobiel aktivitet, som beskytter produktets integritet over tid.

 

Polyglyceryl-2 dipolyhydroxy-stearate 
Består af glycerin og fedtsyrer (udvundet fra kokosnødder). Den bliver brugt som en emulgator og beskytter huden mod tilstopning.

 

Polyglyceryl-3 polyricinoleate     
En emulgator baseret på planter, som består af glycerin og fedtsyrer. Den bruges også som en emulgator eller fortykningsmiddel.

 

Polysorbate 20     
En opløser brugt som stabilisator.

 

Potassium cetyl phosphate     
Dette materiale er en mild emulgator som stabiliserer cremer og lotions.

 

Potassium sorbate     
Denne ingrediens, som er udvundet fra sorbitol syre, bliver brugt på grund af dens antimikrobielle aktivitet. Bliver ofte brugt i mad.

 

Prunus amygdalus dulcis oil (sød mandelolie)
En rig beskyttende olie som har fortræffelige fugtgivende egenskaber og er en god blødgører, som gør den velegnet til massage.

 

Prunus dulcis (mandel)     
Mandel fungerer som et blødt exfolieringsmiddel,som blidt fjerner døde hudceller.

 

Retinyl palmitate     
En olieopløselig form af a vitamin, som hurtigt absorberes af huden, som er rig på antioxidanter samtidig med at den afbalancerer tør hud.

 

Ricinus communis seed oil     
Udvundet fra kernerne i castor-planten. Den har fortræffelige beroligende og fugtgivende egenskaber og hjælper huden med at bevare fugtighed ved at holde den blød og glat.

 

Rosa canina fruit oil     
En let olie, som er rig på essentielle fedtsyrer. Den er kendt for sine genopbyggende, fugtgivende og afbalancerende egenskaber.

 

Rose     
Fra Rosa Gallica planten, som er en gammeldags, sødt duftende plante hvis dyrebare olie bliver brugt til at blødgøre, balancere og genopbygge huden.

 

Rosemary     
Rosmarin indeholder potente antioxidanter, som har genopbyggende egenskaber. Rosmarin opliver, genopretter og forfrisker huden og hovedbunden og afbalancerer fedtet hud. Den essentielle olie har ry for at forbedre fokus og hukommelse under perioder med stress.

 

Sage     
Salvie er først og fremmest en kulinarisk urt, da planten har en stærk duftende aroma og en varm, bitter, lettere astringerende smag på grund af den flygtige olie, som er i bladene. Den har astringerende egenskaber på huden og afbalancerer fedtet hud.

 

Sea salt     
Brugt i badesalte og body salte. Havsalt er et naturligt exfolieringsmiddel for at glatte huden ud.

 

Self heal     
Almindelig brunelle er et astringerende middel som afbalancerer fedtet hud. Den har udtalte beroligende egenskaber som beroliger sart hud.

 

Sesamum indicum seed oil     
En rig olie som er udvundet fra sesamfrø, som har et højt indhold af aminosyrer, vitaminer og essentielle mineraler som giver beskyttelse og fugt til huden.

 

Silica     
Almindeligvis brugt i kosmetisk ansigtspudder. Silika bibringer en jævn og glat konsistens, som gør det muligt at blende det ligeligt over ansigtet. Desforuden forstærker konsistensen den æstetiske og funktionelle kvalitet af produktet.

 

Silt (moor) extract     
Et naturlig dybderensede middel, som består af mange organiske mineraler, sporstoffer og biologisk aktive stoffer.

 

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil     
En overmåde beskyttende olie som fungerer som en naturlig blødgører for huden, som skaber et glat og jævnt udseende.

 

Sichuan peppercorn extract     
En kinesisk urt med en mild varmende og beroligende effekt, som beroliger sart hud og afbalancerer følsom hud.

 

Soap bark tree     
Ekstrakten fra barken har et højt indhold af saponiner, som har ”sæbe-lignende” egenskaber. Virker beroligende på hudens væv.  Soap bark blev traditionelt brugt som en mild form for bodywash og shampoo.

 

Sodium ascorbate     
En vandopløselig form af c vitamin som fungerer som en antioxidant, som bekæmper de frie radikaler, som blandt andet bidrager til for tidlig ældning. Det spiller en essentiel rolle i hudens naturligt restituerende proces.

 

Sodium bicarbonate     
En naturlig ingrediens som bliver brugt som et Ph regulerende middel.

 

Sodium cocoyl sarcosinate     
En mild rensende og skummende ingrediens udvundet fra naturlige fedtsyrer.

 

Sodium dehydroacetate     
Et antimikrobielt middel som beskytter produktets integritet over tid.

 

Sodium hydroxymethylglycinate     
Et konserveringsmiddel med en struktur baseret på aminosyren glycerin. Den har antimikrobielle og antifungalle (afsvampningsmiddel) egenskaber, som beskytter produktets integritet over tid.

 

Sodium laureth sulfate     
En mild og effektiv rensende og skummende ingrediens, som stammer fra naturlige fedtsyrer (fra kokosnød)

 

Sodium lauroyl sarcosinate     
En mild, rensende og skummende ingrediens, som stammer fra naturlige fedtsyrer (fra kokosnød)

 

Sorbitan stearate and sucrose cocoate
En emulgator udvundet fra vegetabilske kilder, som giver produktet en let og jævn konsistens.

 

Spilanthes     
Traditionelt kendt som ”tandpine-planten” fordi den indeholder den aktive ingrediens spilanthol, som har en naturlig bedøvende effekt på mund og gummer. Spilanthes er et astringerende og styrkende urtemiddel, som hjælper til at afbalancere fedtet hud.

 

Stearic acid     
En naturlig fedtsyre fra palmekerneolie og kokosolie, som giver produkterne den cremede konsistens.

 

Tea tree     
Tea tree, som er en smalbladet papirbark, er medlem af en massiv botanisk familie, som har kirtel-lignende pletter på bladene, som ved knusning frigør essentielle olier. Tea tree olie bliver brugt som et naturlig antiseptisk og rensende middel, som afbalancerer fedtet hud.

 

Theobroma kakao (cocoa) seed butter 
Et voksagtigt materiale udvundet fra kakaobønner og som bliver brugt på grund af dens blødgørende og fugtgivende egenskaber.     

 

Titanium dioxide     
Et hvidt, ubevægeligt mineral, som fungerer som et naturligt uv filter og beskytter aktivt mod de skadelige uva – og uvb stråler.

 

Tocopherol     
En antioxidant, som bekæmper frie radikaler, som hjælper med at beskytte huden mod de skadelige stråler og for tidlig ældning. En komponent af e vitamin, som også har udtalte beroligende egenskaber.

 

Tocopherol acetate     
En form for e vitamin, som bekæmper frie radikaler, som hjælper med at beskytte huden mod de skadelige stråler og for tidlig ældning. E vitamin har udtalte beroligende egenskaber.

 

 

Totarol     
En komponent af new zealandsk hjemmehørende træer, som har antioxiderende egenskaber.

 

Trimethylsiloxysilicate     
Et fremragende opløsningsmiddel, som specielt bruges i solcreme- og lotions.

 

Triticum vulgare (wheat) bran extract     
Udvundet fra hvede og fungerer som et fugtgivende middel, som giver en blød og glat hud.

 

Turmeric     
Gurkemeje er rig på naturlige planteantioxidanter, som er gavnlige for huden ved at reducere de synlige ældningstegn. Den hjælper med at bevare en glat, balanceret og oplivende teint ved at beskytte huden fra de skadelige frie radikaler.

 

Usnea barbata (lichen) extract     
Stammer fra lav og indeholder naturlige antimikrobielle stoffer.

 

Viola     
Viola har udtalte beroligende egenskaber og virker specielt kølende på sart hud og hjælper med at afbalancere følsom hud.

 

Wheat amino acid     
Stammer fra hvede. Disse naturlige aminosyrer bliver absorberet af håret og hjælper til at blødgøre og forbedre strukturen i håret.

 

Witch hazel     
Troldhassel er et forfriskende astringerende middel, som har klarende og tonende egenskaber. Den hjælper med at afbalancere fedtet hud samtidig med at den opstrammer og udglatter huden.

 

Xanthan gum     
En naturlig harpiks (udvundet via fermenteringsproces), som bliver brugt i kosmetiske produkter. Bruges som en stabilisator og et fortykningsmiddel.

 

Yarrow     
Bruges til at rense huden på grund af dens astringerende egenskaber og olieafbalancerende effekter på huden. Yarrow er en vigtig urt indenfor biodynamisk landbrug.

 

Zea mays (corn starch)     
Majsstivelse er en naturlig erstatning for talg og bliver anvendt i kosmetiske produkter på grund af dens absorberende og tørrende egenskaber, som giver huden et mat look.

 

                                                                                                                                                                                                                                          sitet er designet af mach01.com